Dr. Mustafa CAPAR
Doktor - Trabzon
Plastik Cerrahi - Estetik Cerrah
Ozel Uzmanlık ve Calışma Alanları
1968 yılında Kayseri de doğdum.1993 yılında Ege Universitesi Tıp fakultesini bitirdim.1994 yılı da Ataturk Egitim ve Araştırma hastahanesi Plastik cerrahi Bolumunde,ızmir de Goreve başladım.1998 yılında ıngiltere, Walles Plastic&Reconstructive Surgery Centre ,Morriston Hospital da yanık ve yanık tedavisi, bununla birlikte plastik cerrahinin diğer dallarında calışmalar yaptım. 2000 yılında Trabzon Numune Hastanesinde goreve başladım.2007 yılında plastik ve estetik cerrahinin dunyada ki en onemli merkezlerinden biri kabul edilen ABD deki Mayo Clinic te calışma şansını elde ettim.Mayo Klinğin Minnesota daki merkezinde plastik cerrahi alanında erişilen en son teknolojileri uygulamalı olarak gorme imkanına sahip oldum.Halen Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gorev yapmaktayım.
ESTETıK AMELıYATLAR
Abdominoplasti (Karın germe) Liposuction (Yağ emme, body shaping) Uyluk germe (Tight lifling) Meme buyutme (Augmentation mamoplasty, meme protezi) Meme kucultme (Reduction mamoplasty) Meme askılama (Mastopexy) Jinekomasti (erkekte meme kucultme) Burun estetiği (Rhinoplasty) Labioplasti (ic - dış dudak kucultulmesi) Vajina estetiği - Vajen daraltma - genital estetik Kızlık zarı dikimi (himenoplasti) Klitoris estetiği - kliteroplasti Vulva bolgesine liposuction Epizyotomi - doğum kesisi estetiği Yuz germe (Rhytidectomy) Boyun germe Goz kapağı estetiği (Blefaroplasty) Dermabrazyon (Yuz cildinin traşlanması) Cene protezleri Elmacık kemiği protezleri Botox - Disport (Botulinum toksin - botoks) Dolgu materyalleri Sac ekimi
Dr. Mustafa Capar hakkında bilgi paylaşım
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Dr. Mustafa Capar hakkında bilgi paylaşım