Daha fazla Relapse 2 haberiyle sizinleyiz! The Boombox’a gore Just Blaze Detroit’te, beklenen albume son rotuşları yapıyor. Henuz hala bir cıkış tarihi yokken, Eminem’in yeni verse’leri size gercek canavarın yolda olduğunu gosterecek.
##Just Blaze em'le basket oynarkenki videosunu yayınlamış(ne yazıkki haber kaynağında video yoktu koyamadım)
Hepimiz Producer Just Blaze’nin Eminem’le yakında cıkacak olan ” Relapse 2 ” albumunun uzerinde calıştığınızı biliyoruz. Just Blaze dunyada Konuşulan En Buyuk Rapper olan D12 grubunun lideri Eminem’le basket oynarken cektiği yeni bir videoyu gosterdi.
Biz her zaman ki gibi daha onceden Just Blaze’nin Eminem’le calışacağını bildirmiştik. Just Konuşuyor; ” Ben ve Eminem cıkacak yeni albumu Relapse 2 uzerinde calışıyoruz. Dun gibi 6-7’ye yakın kayıt yaptık. Birkac hafta sonra geri gideceğim ve 2-3 tane daha kayıt yapacağım. ” Sessizce New York’tan Detroit’e gidiyorum son 2 ayda beraber calışmaya alışıyorum ” Devam ediyor, ” İkimiz icinde oldukca zor cunku daha onceleri hic beraber calışmamıştık ikimizde bu işte 10 seneden fazla calıştık.” devam ediyor, ” ikimiz de kendimizi iyi biliyoruz. Onun kendine has produksiyonu var ve benim New York’taki Bassline studyosu ile durumum var. Bazen diyorum bu şarkıyı New York’ta istiyorum o da Detroit’i istiyor. Cok enteresan cunku ikimizde işe cok bağlıyız, koruyoruz ve kimsenin duymasını istemiyoruz. Benim icin de oyle cunku ikimizde para kaybedebiliriz. Yaratıcılık olarak, guzel iş yapıyoruz. İş gozu ile bakmayınca hep ole oluyor ve bazı durumlarda insanlar sadece ritim (beat) istiyor cunku sen Just Blaze’sin. Ama burada biz birbirinin işine hayran olan 2 kişiyiz.
kaynak: eminemturkiye.com