Herkese merhabalar,
Ben vejetaryenim yani et, balık ve tavuk hayatım boyunca yemedim... midem hic bir şekilde kabul etmiyor goruntusune, kokusuna hatta dokunmaya bile tahammulum yok. Aslında cok yemek isterdim ama cok midem bulanıyor ceset gibi goruyorum. ( orneğin; bilmeden tavuk sulu pilavı yerim ama icerisinde oğreneyim ki tavuk suyu var cıkartana kadar olurum onu. Yani tadıyla değil direk onlarla sorunum var.) Kucukluğumden beri oyleyim kimse yediremezmiş.
Her neyse bende 2 yıl once b12 eksikliği cıktı sonra ilac kullandım doktor gectiğini soyledi.
Ama bu sene cok unutkanım nasıl soyleyeyim. Ustumu cıkarıyorum kirli sepetine koyuyorum sonra oturma odasına gidiyorum cıkardıklarımı kirli sepetine koydum mu diye duşunuyorum bunun gibi bir suru olay bir cok şeyi unutuyorum Acaba dalgınlık veya dikkat eksikliğinden mi yoksa et, tavuk, balık yemediğim icin mi? Fakat sebzede hic ayırt etmem cok iyi yerim.
Bu normal mi siz de yaşıyor musunuz boyle unutkanlıklar?
Bazen bunadığımı duşunuyorum Ya da ben mi abartıyorum, psikolojik de olabilir mi?
Mutlaka doktora gideceğim sadece benim durumumda olan var mı neler yapıyor bilmek istiyorum
Cok unutkanım :(
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Cok unutkanım :(