50 cent, muziği bırakmak gibi bir niyetinin olmadığını ama dunyanın en buyuk rapcilerinden biri olmak istiyorsa değişmesi gerektiğini soyledi.
Rapci, her zaman hip hop camiasında olacağını soyledi ama surekli değişen muzik endustrisine ayak uydurması gerektiğini fark etti.
‘’Emekli olacağımı duşunmuyorum.Bence bu camiadan ayrılmamı gormek icin biraz daha ileri bakmanız gerekiyor.Muziğe karşı hala tutkuluyum ve muzik işi değişti. Eğer markanızı genişletecek ve size para kazandıracak fırsatları nasıl yakalayacağınızı bilmiyorsanız, bir superstar olmaya nasıl devam edersiniz bilmem.’’diye belirtti G-Unit lideri.
Hip Hop yıldızı tum dunyada tanınan dev bir star olmaya, Slim Shady’nin 2000’de cıkarttığı ucuncu albumu The Marshall Mathers LP ile yakaladığı başarıyı gorunce karar verdi.
‘’Eminem’in The Marshall Mathers LP plağını ve 35 ulkede kazandığı altınları ve platinleri hatırlıyorum da…Bakıp şoyle demiştim:’’Ben de onlardan birini istiyorum.’’.‘’
50 cent, verdiği tur sozlerinden dolayı Eminem’in başarılarıyla karşılaştırılabildiğini duşunuyor.
‘’Bence bu noktada, coğu sanatcı Birleşmiş Milletler’den farklı bolgelere seyahat edip oralarda gercekten istenmek ve materyallerinin herkes tarafından bilinmesini ister.’’dedi 50 Cent.’’Şu an turneye cıkacağım icin heyecanlıyım.Yeni sanatcılardan bayağı muzik duyuyorum,yani, bazıları guzel ve bazıları gercekten tek gececeğim seviyede. Ve bence bayağı insan aynı şeyi hissediyor ve bu muzik işindeki gercek atmosferin değişimi.’’

kaynak: eminemturkiye.com