denildiği gibi sinir yapmadı yada karaktarim sinirli farketmedim kaydirigubbakcemile3 sadece ilk gun başım cok ağrıdı ama umursamadım gecti tabiki. ve evet deli gibi yemek yiyorum ama şunu soyleyebilirim yemek yemek sigara isteğini artırıyo. oyuzden bıraacak arkadaşlara diyet oneriyorum daha kolay bırakırlar.
ben bikac kilo vermek icin uğraşıyordum kac haftadır forumları okuyorum.kilo verip oyle bırakayım dedim hep ama hazır kabul etmişken eşim kacmaz bu fırsat dedim. fırsat cunku benim gibi cok uzun yıllar sigara icenler bilirki alışkanlığınızı surdurursunuz ama bıktırırda sizi. paketiniz olmadan uyuyamazsınız, onsuz evden cıkmazsınız, icmeyen arkadaşınızın evinde huzursuz olursunuz, kendi kokunuzdan tiksinirsiniz, ve tabiki icmediğinizde oluşan yokluk duygusu en kotusu odur. o huzursuzluk oldurur insanı. vs.vs.
zaten asli gorevlerini yerine getirmiyodu benim cubuklar (yetmiyodu artık bana) bi ust seviyeye gecmektense onu vucuttan cıkarmak daha akıllıca geldi sağolsun eşimde benimle iyi oldu. okadar soyleniyoki ben susuyorum haliyle başlamasın tekrar diye:jeyyar:
şimdi nasıl istiyor canım anlatamam bağımlı değilim diyen varsa aranızda bırakmaya calışsın gorelim :icecream:
başlığımın sebebine gelince gercekten şaşırdım. niyemi. sadece diyet yardımcı urunler başlığında bile 35 -40 sayfa konu başlığı var. burda 3klava: nası yani dedim laelaelaelaelae bırakma surecinde uygulayabilecek icilmesi yada yenilmesi gereklidir diye hicbişey yok. tamam zararları cok guzel anlatılmış. dışardan destekle, tedaviyle bırakan,bırakmaya calışanların yorumları yazdıklarıda guzel. ama bukadar. benneyaptımki
kimsenin icmek istemediğne inanmak istedim başta ama acaba kimse bırakmakmı istemiyo diye duşundum sonrasında. sengozlerimebaksanab yanılıyosam duzeltin tabi bu benim duşuncem
benimle deneyimlerini paylaşmak isteyen olursa cok sevinirim.yada tavsiyeleriniz varsa:1hug: arka arkaya cok sıkıcı ve uzucu haberler almama rağmen vazgecmedim dediğim gibi bıktım cunku. bizim evimizden de bedenimizden de cıkar inşallah en kısa surede bu şey.a.s.
(ama şuan bile canım istiyo :tomato