merhaba. başka bir konuyada yazdım ama buradada ayrıntılı bir bicimde paylaşmak istiyorum
ben kocaelide yaşıyorum. suluk ve hacamatla tanışmam benim sol kol ve goğsumde oluşan şiddetli bir ağrıyla başladı. oyleki biri yanlışlıkla dokunsa ağrıdan duramıyordum. aslında ben hayvanların hepsinden cok korkarım heleki suluk gibi elastik yapıdaki hayvanlardan ama caresizlikten yaptırmaya karar verdim. tedavi olduktan 1 hafta kadar zaman sonra ağrıdan eser kalmadı. ben bu mucizeyi gordukten sonra etrafımda hasta kim varsa uygulamaya başladım. oyleki annemde goz tansiyonu vardı. artık okadar yukselmiştiki goz pınarlarından kan gelmeye başladı. doktor 15 gune kalmaz gozun gorme işlevini yitirir dedi. bende dayanamadım atladımarabaya anneme gittim ve goz tansiyonu icin olan noktalara suluk uyguladım. yarım saate kalmadı annem tekrar net bir şekilde gormeye başladı.
daha sonra egzama, sedef, varis, basur, romatizma, kirecleme, guatr, tiroide bağlı şişmanlık ,sinir sıkışması, migren, sinuzit, alerji ve buna bağlı şikayetler aklınıza ne gelirse hacamat ve suluk vesilesiyle bu hastalıkları tedavi ediyorum Allah ın izniyle. artık beni sulukcu diye arıyorlar.şehir dışından bile tedavi olmaya geliyorlar. kolay değil zahmetli bir iş ama buda benim mesleğim oldu artık.
fiziksel rahatsızlıkların yanısıra manevi rahatsızlıklarada cok iyi geliyor Allahın izniyle
butur şikayetleri olup tedavi olmak isteyen varsa benimle bağlantıya gecebilirsiniz. unutmayınki artık dunya yavaş yavaş doğal tedavi yontemi olan hacamat ve suluk tedavisine donuş yapmaya başladı
Suluk ve hacamat tedavisi
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Suluk ve hacamat tedavisi