Ben dahil cevremdeki bir cok kişi sadece ve sadece bu kısacık videoyu izleyerek bıraktı.

Birisi bana gelse ve sen sigarayı sinirsiz ,stressiz, yoksunluk duymadan ,sigara icmemek icin kusana kadar ne bulduysan

yemeden bırakacaksın dese buna ben bile inanmazdım ama oldu bunu ALLAH'IN bir mucizesi olarak goruyorum ve sanki bir

ruyadaymışım da aslında ben hala bağımlıymışım gibi duşunuyorum ve her aklıma geldiğinde şukr ediyorum...

Bu yontemi bulan kişi aralarında Anthony Hopkins'in bulunduğu unluler de dahil olmak uzere, 25 Milyon kişiye sigarayı

bırakmasında yardım etmiş ve kendisine kanser teşhisi konulmasından cok değil 4 ay kadar sonra hayata veda etmiştir.

Buradan Allen Carr ın videosuna ulaşabilirsiniz Sigaray1 B1rakman1n Kolay Yolu

ya da 1 paket sigara parasına 'sigarayı bırakmanın kolay yolu' adlı kitabı satın alıp okuyarak yeni bir hayata merhaba

diyebilirsiniz.

Sadece 1 saatinizi ayırarak izleyin daha video bitmeden bırakmış olacaksınız ben de oyle oldu ve bu videoyu lutfen eşinize

kardeşinize arkadaşınıza komşunuza sigara icen her kim varsa mutlaka izletin sonuclarıda yazın ki okuyan insanlar bunun ne

kadar etkili olduğunu sizin sayenizde de gorsun