kızlar yakın bir zamanda laser yaptıracağım diye konu acmıştım ve sizlerden tavsiye almıştım...
tavsiye ve teselli veren butun akadaşlara cok teşekkur ederim.. cok şukur Allahın izni ile cesaretimi topladım..yıllardır yaptırmak isteyip de sırf korkularım yuzunden her defasında erteledim durdum.. ama sonunda şukur yaptırdım.. carşamba gunu oldum ameliyatımı... doktorumda cok başarılı gecti dedi.... zaten cok methedilen bir doktordu cok ilgiliydi allah razı olsun ondan.....
dun kontrole gittim, lensleri aldı.. her gecen gun daha iyiyim şukurler olsun...
ameliyatın ilk gunu eve gelince cok kotuydum.. ışığa tahammul edemiyordum, surekli yanma batma ağrı vardı.. ama gece uyuyup da sabah uyanınca yeniden doğmuş gibiydim ağrılar yanmalar gecti.. ve refleks olarak gozluğumu aradım damlalarımı ozenle damlatıyorum.. guneş gozluğu ile duruyorum halen..
4,50 derece miyoptum.. allahıma şukurler olsun artık goruyorum...cok guzel bir duygu.. rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin... benim gibi korkanlar varsa hic korkmasınlar, birazcık cesaret, ve gerisini doktora bırakın sorusu olan varsa seve seve yanıtlarım... sevgiler...