Merhaba kızlar,
Dun bir video izledim ve sigarayı bırakmaya karar verdim. Universite oğrencisiyim lisenin başından beri iciyorum bu zıkkımı cok bakımlı bir kızım boyle olmama ragmen kul tabagı gibi kokmaktan bıktım ! Bu il denemem oluyor. Size neler oldugunu ve nasıl yollardan gectiğimi anlatacagım.

Dun akşam son sigaramı 8:30da bitirdim ve ilk defa erkenden uyudum dun akşam. sıkıntıdan olsa gerek bugun saat 3 bucuga yakın bir saatte kalktım fakat sıgara icme istediğim yoktu cok rahat uyudum. Uyanır uyanmaz ağzıma bişeyler alma peşindeydim sigarayı alamadıgımı bildiğim icin yemek yeme istediği daha agır basıyor. Ve canım cok pis adana durum cekti normalde et yiyemem etrafta durumcu bulamayınca kopurdum. annem sigarayı bırakmaya calıştıgım icin başka bişeyler alıyım sana başka bişey yermisin diye sordukca ben iyice sinirleniyordum. Cunku sigarasızlık aşırı derecede sinir yapıyor ihtiyacını gideremiyorsun. Şuan tam olarak 22 bucuk saat oldu sigara icmeyeli. Agzıma zeytin cekirdeği aldım kemiriyorum. Ve acıkcası aşırı derecede sigara icme istediğim gelmedi umarım bırakırım yorumlarınızı ve taktıklerını beklıyorum