3 gun once erkek arkadaşımla buluştuk, bir cafeye oturduk. Erkek arkadaşım 5 gundur sigara icmediğini soyleyince şoka uğradım. Oturup konuşurken ben sigaraları ard arda icmeye başladım. Erkek arkadaşımın bana "zavallı" gibi bakması aklımı başıma getirdi. O an nefesimin, saclarımın, kıyafetlerimin ne kadar pis koktuğunu, goğsumden gelen hırıltıların ta dışarıdan duyulduğunu, dişlerimin git gide sarardığını, lekelendiğini, en onemlisi de o kanser cubuklarının beni 7 yıldır esiri altına aldığını, o kanser cubuklarının hapsinden kurtulmam gerektiğini anladım.
Eve dondum ve bırakmaya karar verdim. Fakat 3 saat sonra tekrar ictim o lanet şeyi. Bırakamıyorum madem azaltıyım diye kendimi kandırmaya calıştım 3 gun boyunca. 1 paket icmedim 5 tane ictim her gun. Bugun de 7 tane ictim. Son sigaramı yaklaşık yarım saat once sondurdum. Allen Carr eşliğinde hemde

BIRAKIYORUM!
Cunku bıktım tonlarca parayı yakıp dumanını icime cekmekten,
Cunku bıktım 7 yıl once bembeyaz olan dişlerimin şuan leke leke, sapsarı olmasından,
Cunku bıktım kıyafetlerimin, nefesimin, saclarımın leş gibi kokmasından,
Cunku bıktım her boğazım ağrıdığında acaba kanser miyim diye doktorlara koşmaktan,
Cunku bıktım bırakmayı deneyip deneyip başarısız olmaktan.
Ben de artık sigara icmeyen biri olmak istiyorum, spor yaparken rahat rahat nefes alabilmek istiyorum, yemeklerin tadını cok daha iyi alabilmek istiyorum..
Kararlıyım kızlar! Ozgurluğume kavuşmak istiyorum, irademle değil mantığımla kurtulmak istiyorum bu lanet kanser cubuklarından.
Okuyanlara cok cok teşekkur ederim.. Gelişmeleri buraya yazıcam..