arkadaşlar lutfen bana yardım edin. 8 aylık bir oğlum var. kafam cok kotu kaşınıyordu bir gun sacımı tararken havluya bir boceğin duştuğunu gordum. en son ilkokulda bitlenmiştim nasıl birşey olduğunu hatırlamıyordum bile. o boceğin bit olduğunu anlayana kadar birkac gun gecti zaten. sonunda anlayınca eczaneye koşup bir bit ilacı aldım doğru banyoya uyguladım 10 dakika bekleme suresi var beklerken ilacın recetesini okudum bide ne goruyum emziren anneler kullanamıyormuş sute geciyormuş. eee ben nasıl kurtulacağım bunlardan. ne zorluklara rağmen oğlumu emzirmeyi bırakmadım bit yuzundenmi bırakayım. ben gurbet geliniyim annem kardeşim falanda yok yanımda ayıtlasın. ama artıkda dayanamıyorum boceklerden cok korkarım onlar kafamda yaşıyor. en son aklıma gaz yağı geliyor oda sute karışırmı bunun hakkında bilgisi olan varmı. hani gaz ya ucarda karışmaz vucuduna diye duz mantık yurutuyorum. bu konuda fikri olan varmı. başka alternatif yontemler varmı uygulayabileceğim. lutfen bana cevap yazım ama acil. cok aciiiiiiiiiiiiiiilllllllllllllllll.