Dr.Coşkun Levent Taşcı hk.
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Dr.Coşkun Levent Taşcı hk.
-
19-09-2022, 12:32:08Basenlerim icin neler yaptırabilirim diye internetten cok araştırdım. Sonunda Dr. Coşkun Levent Taşcı'nın uzerinde yoğunlaşarak Nisan 4'unde ranevu aldım. Randevuya giderek yapılan muayene sonucunda 5 nisan saat 12,00 de basenlerim icin lazer lipoliz yontemiyle operasyon gecirdim. Muayene oncesinde doktorun dediği gibi operasyondan 1 saat sonra ayağa kalkalarak 6,5 saatlık yolculuk yaptım ve evime geldim. Aşırı derece ağrım olmadı. Sadece giydirilen korse ve sargı bezlerinde cok rahatsız oldum. Ancak duşunebiliyormusunuz ertesi gun dışarıya kahvaltıya bile gittim. 3 gun cok aşırı bir ağrım olmadı. Uc gun sonunda bandajlarımı kendim actım ve morluklar coğalmıştı. 25 gun korseyi uzerimde taşıdım. Benim cildim hassas olduğu icin curuklerim biraz coktu. Ancak denecek kadar ağrım olmadı. 2 ay kadar odemlerim vardı. Beklemek zordu. Doktora gore 40 gun icinde sonuca varılacağını soylemişti. Ve dediği gibi de oldu. 44 bedenden 40 beden indi. Ancak benin basemlerim fazla olduğu icin Temmuz 2'sinde bir operasyon daha gecirdim. 3 gun icersinde sargı bezlerim tekrar cıkarıldı ve mavi ye giderek Xs beden kot etek giydim. bana gore şuan sonuc mukemmel ancak doktorun demesine gore 1 ay icersinde sonuca gidileceğini soyledi. Fakat hala basenlerimde az da olsa opğerasyondan dolayı morluklar bulunmakta ancak sorun etmiyorum. Kendime guvenim geldi. Erkeklerin bakmasından bıkmıştım. Şuan cok mutluyum. Doktor Coşkun Levent Taşcı ya cooook teşekkur ediyorum. Basenleri olanlara tavsiye ederim. Bu zamana kadar beklemeye ve cekmeye değmez. Sevgilerimle....