4 yıldır kaş dokulmesi yaşıyorum. Kaşlarımın resmen kimyası değişti. Kaş bolgemde seboreik egzama peyda olmuştu bir zamanlar. Gerci once dokulme vardı sadece sonra egzama cıktı ya da bilmiyorum hangisi once hangisi hangisine sebep??? Basit gibi gorunen ama sosyalliğimi kendime guvenimi ve psikolojimi mahveden bir durum. Bir suru şey denedim olmadı. Dokuluyor yenileri cıkıyor tam birazcık bi gıdımcık coğaldı derken tekrar dokuluyorlar tekrar tek tuk cıkıyor tekrar dokuluyor...
Hayatım bu kısır dongu icinde gecip gidiyor. Boşverdim, cok şukur yine cıkıyo ya hic cıkmasaydı dedim. Dokuldukce yenisi gelecektir deyip uzulmemeye calıştım, salladım. Lakin bazen oyle feci ve oyle olmadık yerlerden dokuluyor ki cok uzuluyorum ağla ağla ağla....İnsana benzer tarafımı bozmamak icin hafif duzeltmelerle kamufle etmeye calışıyorum alınmış izlenimi vermeye calışıyorum. Oluyor mu olmuyor...Oluyor gibi yaşıyorum işte polyanna gibi...Ama bazen polyanna bile depresyona giriyor işte...
Olumden başka herşeyin caresi varmış ama Rabbim buldurmadıktan nasip etmedikten sonra olmuyor olmuyor...