arkadaşlar,32 yaşında bir doğum yapmış,gobekli,simitli,bir bayanım.yada dım.kkda ne var ne yoksa okudum hani lipo icin.biri dr. onerse netden girip,seceresini okuyordum vallahi.o teknik,bu teknik,sonra şu korse,aman sonunda kotu olan derken,battı balık yan gider dedim nebil bozdağana oldum.aslında her şey memelerimin yanında ikinci meme gibi duran cıkıntılarla başlamıştıyazın askılı giysem fışkırır,ust bedenim altımdan geniş durur,kastıra kastıra mont icine girerim filan.doğum yapalı 5 sene oldu,sırtım,koltuk altım hayatda erimedi.sezeryandan sonra gobekte erimiyor....nebil beyi bir arkadaş onermişti.tetkiklerimi devletde yaptırdım.gittim oldum.ha bir de gıdı rica ettim.(anlayacağınız neremde yağ varsa).sağolsun,problem olmayınca hepsini yapmış 3 saatde.cok tatlı bir adam.genel oldum.ancak o okuduğumuz 4 gunde iş başı filan yalanmış kızlar.bir kere her yerim mosmor.korse yi wc. icin indirmek işkence,giymek daha cok acıtıyor.ortadaki ozel delikten yapacakmışım.ybulaştırmadan yapabilen olduysa elini operim.sağ sol donup,yatamıyorsun bile.5.gunumdeyim daha yeni rahatladım.habirede ağrı kesici yutuyorum.yani olay eziyetli.kafadan 1 haftayı gozden cıkarın.oldum,15gune deniz olayı hic sanmam.15 gune insana benzersem şaşarım.hele o ameliyat sonrası yapıştırılan bantların cıkarılması....oldum,oldum...velakin umutluyum.bir kac aya cıkıntısız vucuduma bakarken umarım değdi diyeceğim.bunları niye yazdım,birilerinden okusaydım boyle diye,gidip gizlice olmaz,birde eve rezil olmazdımherkez hop hemen ayak,iş başı filan yazmıştı.neyse,arada girdikce gelişmeleri yazarım.duzgun mu,işe yaradı mı diye.olan olmayan herkese gecmiş olsun hakikaten geciyor yani....