kılcal damarlar :(
Sağlık0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- kılcal damarlar :(
-
19-09-2022, 11:50:20Kusura bakmayın konuyu buraya acmak durumunda kaldım. Cunku acılan hic bir konuya cevap verilmemiş bu durumla ilgili. İnternette de neredeyse tek bir yorum dahi bulamadım. Benim annemde kılcal damar sorunu var genetik olarak bana da gecmiş. Baldırlarda kalcama doğru olan yerlerde gittikce fazlalaşan kılcal damarlar var. Doktora gozuktum. Ultrason cekildim. O kadar masrafa girdim doktor 2 dakka konuşup yolladı. Bir sorun yok estetik acıdan rahatsızsan guzellik merkezleri bunu tedavi ediyor diye gonderdi. Yanındaki sekreter kızlar da aa bizde de var ne olacak ki sanki diyor ama benimki az bir şey değil. Soğuk su tutuyorum bir yere kadar fayda guneşe cıkıyorum hemen artıyor damarlar genişliyor. Ufak tefek omzumda ve sırtımda da cıkmaya başladı.Ve ağrıda yapıyor. Ufak bir yerde oturuyorum 2 tane estetik merkezi var seceneğim cok değil. Maya estetiğin bir şubesine gitmek istiyorum yaz sonu fakat sonuc alamamaktan korkuyorum. Sorum şu lazer veya başka bir tedavi yontemiyle damarlardan kurtulan var mı?Maliyetler konusunda bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkurler.