4 kez burun ameliyatı oldum. İlk revizyonuma kadar gozlerimde hicbir problem yoktu, iriydiler ve guzel bakışlarım vardı. İlk revizyonu olduktan sonra ne olduysa kuculduler ve sonradan farkına vardım ki bir tuhaf bakmaya başlamıştım. Fakat benim dikkatim hep burnumdaydı. 3. revizyonu olduktan sonra gozlerim iyice kuculdu ve goz yuvarlağım giderek yukarıya cekmeye başladı. Benim gozlerim de bozuktur. Bu ameliyat olma suresince kendini gosterdi. Bir gozum 4,00 diğer gozum 4,50 ve astigmatim da var.
Bu durumun goz kapağı duşmesiyle bir ilgisinin olacağını duşunup bir cerraha gorundum ve bende "myastanie gravis" rahatsızlığı olabileceğini soyledi. Bu ameliyatlarda narkoz alımıyla da tetiklenebilecek bir tur goz ve goz kapağı kaslarının zaaf gosterme rahatsızlığıymış. Bunun olup olmadığını oğrenmem icin norologa gorunmemi istedi. Norologa gorundum, bende bu rahatsızlığın olmadığını oğrendim. En yakın zamanda daha fazla ihmal etmeden bir goz doktoruna gorunmeyi duşunuyorum.
Goz yuvarlağımı orta hatta taşımak icin renkli lens kullanıyorum şimdilik. Eski guzel bakışlarımdan eser kalmadığını gordukce, cok uzuluyorum.
Bir turlu guzelleşememiş burnuma mı yanayım gozlerime mi bilemedim.
Gozlerinde boyle bir sorun yaşayan var mı? Bu sadece benim başıma gelmiş gibi hissediyorum.

(Gozlerimdeki sorunu daha iyi anlatabilmek acısından gorsel ekledim. Soldaki normal bir goz, benim gozlerim sağdaki gibi.)