sitede cok aktif biriyim bilenler bilir beni son zamanlardaki site icerisindeki kişilerin varlığı ve yaşadığım durumlar ve bana karşı tutumlar sebebi ile artık fazla yorum yapmamaya karar verdiğim şu gunlerde merak ettiğim bir konuyla ilgili araştırma yapma yoluna girdim..
editorlerden ricam konuyu taşımayın lutfen cunku sadece diyet icin değil binbir derde deva olduğunu oğrendiğim bir konu hakkında bilgi almalıyım..
eğer ki alacağım cevaplar beni tatmin ederse ben dahil tum sulalem hatta cevremdeki herkesi yeni bir yaşam tarzına yonlendirmeyi planlıyorum..(hatta memuriyetimi bırakıp yaşam kocluğuna dahi soyunabilirim ama etkisini kendimde de gormem gerekiyor)
sitede soracağım konuyu tecrube etmiş arkadaşlar muhakka vardır..konular acılmış ama hep deniyorum başladım deneyeceğim yorumları dışına cıkılmamış..şimdi test etmiş onaylamış uyeler sorum sizlere
KARBONATLI SU KULLANDIKTAN SONRA NE GİBİ DEĞİŞİMLER YAŞADINIZ..YAŞADIĞINIZ DENEYİMLER KACAR GUNLUK KULLANIMLARIN SONUCLALRI..
hastalıkalrından kurtulanlar kac gunde iyileşme sağladı...sivilcelerinden kurtulanlar...zayıflayanlar..cevresinde kanseri yenenler.....iltihaplarından enfeksiyonlarından viruslerinden kurtulanlar..zindelik kazanıp fibromiyaljilerinden kurtulanlar...migreninden kurtulanlar ve tansiyon hastalığı ile şeker hastalığını sonlandıranlar...daha bir cok konuda yararlarını okudum..
İKİ GUNDUR KULLANIYORUM VE ŞİŞ OLAN MİDEM RAHATLADI BİRAZ COK TuVALETE CIKAR OLDUM.. rahatsızlıklarımı liste liste yazmıştım daha once eğer konu kapanmazsa ya da taşınmazsa gun gun kullanıp notlar alıp her hafta ne gibi etkilerini gorduğumu paylaşacağım..
şu an en kapsamlı araştırmayı Kemal Milar isimli bir astrolog bilgisayar programcısı ve araştırmacı bir kişi yapmış..
Araştırmama yardım eder misiniz?
Sağlıklı Yaşam0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sağlık Forumları
- Sağlıklı Yaşam
- Araştırmama yardım eder misiniz?