5 ay evvel koltuk altı botoks icin Gazi Universitesi Plastik Cerrahi baş asistanı serhat beye gittim daha oncesinden billur sezgin hocama gittiğimden uygulamanın nasıl yapılacağını biliyordum (bu arada kendisi muhteşem ilgili işinin ehli bir doktordur) artı coğu arkadaşımda yaptırmıştı farklı hocalara .Serhat bey 2 koltuk altıma sadece 5 yere ilacı enjekte etti sedyeye yatmamla kalkmam bir oldu hocam ne cabuk bitti dediğimde 10 gun sonra ter cıkan yerlere rotuş yapıcaz diyerek beni hemen apar topar uğurladı acelesi var gibiydi ne bir ilgi ne bir konuşma değişik bir yapıda bir doktor. neyse 10 gun sonra hic bir etki dahi gostermeyen botoksum icin rotuşa gittim 2 yere daha enjekte yaptı abartı yok sadece 2 noktaya ve beni bu sefer oldu diyerek gonderdi. ben bekle bekle hic bir etki gostermeyen botoksum icin Gazi universitesi Plastik Cerrahi Anabilim dalı Başkanı Profosor doktor Seyhan Cenetoğlu hocaya kendisini şikayete gittiğimde tam anlamıyla şok yaşadım. yeni bir ilac almam gerektiği yeniden ucret odemem gerektiği soylendi zaten etkisinin en fazla 4 ay surecek bir uygulama olduğunu ben hic bir etki goremediğimi kuruluktan eser olmadığını cok az noktaya enjekte edildiğini soylediğim halde asistanını savunmaya gecmiştir.
uzun lafın kısası KESİNLİKLE GAZİ UNİVERSİTESİ PLASTİK CERRAHİ DOKTORU BAŞ ASİSTAN SERHAT BEYE GİTMEYİN .
gazi universitesi plastik cerrahi başasistan doktor serhat
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- gazi universitesi plastik cerrahi başasistan doktor serhat