sigarayı bırakan hamileler , hamile kalmak isteyen kişiler
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- sigarayı bırakan hamileler , hamile kalmak isteyen kişiler
-
19-09-2022, 11:13:25Normalde aklina koydugunu yapan birisiyim ama bu sefer basamadim , basaramiyorum.sizlerin yardimina , motive olmaya ihtiyacim var sanirim.aylardir ugrasiyorum olmuyor , kendime yenildim resmen.hamile kalinca nasil olsa birakirsin demeyin cunki birakamadim.2 ay once sonunda uzun calismalar ve bekleyisin sonunda hamile kaldim.sevincten agladim ama yine de sigarayi birakamadim.sigarayi birakamadigim gibi , biraktim , birakiyorum , birakamiyorum derken strese girdim.sonuc olarak dusuk yaptim.yapmis oldugum dusugu sigara ve strese baglamiyorum.insanlar dogurana kadar iciyor birsey olmuyor , insanlar dunyanin stresini yasiyor allah omur verdiyse bebek dunyaya geliyor.kader kismet ama icmemem gerektigini biliyorum.biliyorum da beceremiyorum.sonucta sigara ve stres olumsuz etkenler.onumuzdeki ay tekrar hamilelik icin calismalara baslayacagim ve tekrar ayni seyleri yasamak istemedigim icin simdiden birakmak istiyorum.sanki birakirsam olacakmis , gebeligim saglikli gececekmis gibi bir his var icimde.spora basladim.saglikli beslenmeye basladim.su sigaradan da sizin desteginizle kurtulayim , benim gibi isteyen herkes sizden destek bulup kurtulsun