ara sırada olsa korkutan carpıntı :((((
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- ara sırada olsa korkutan carpıntı :((((
-
19-09-2022, 11:11:30oncelikle mrb demek istiyorum en yeni uyelerdenim benim problemim son 2 aydır ara sıra olan carpıntılarım gecen sene kan değerlerim duştuğu icin carpıntım olmuştu sonra kan ilacı sayesinde duzeldi ve yaklaşık 1 sene boyle bişi olmadı 2 ay once sabah uyandığımda kalbimde kucuk bi kıpırdama hissettim o gun bugundur nerdeyse her gun nabzımı olcuyorum 3 doktora gittim yapılan her tahlilim ekg efor holter normal cıktı hatta doktorum efor tstimin harika olduğunu soyledi buna rağmen kafam rahat değil nişanlıyım 2 hafta sonra nikahım var ve inanılmaz stresli gunler yaşıyorum 9 ay once annemi kaybettim ve buyuk bi boşluğa duştum sanki nişanlımın ve ailemin desteğiyle zar zor bu kotu gunleri atlatmaya calıştım tam olarak ta atlatmış değilim şimdi nikah stresi de eklendi tum tetkiklerim normalken bu carpıntılar neyin nesi anlamadım daha gecen pazar gunu acile gitmek zorunda kaldım cunku kalbim yerinden cıkmış oldu ve yaklaşık 10 sn surdu sonra normale dondu ama bu seferde sanki bayılıyorum gibi hissettim ve soluğu acilde aldım ekg cekildi kan tahlili hepsi yine normal cıktı bunlara rağmen hala sanki o gunu tekrar yaşayacakmış korkusu yaşıyorum sorunum kalbimde mi yoksa olay tamamen psikolojik mi ????????