mrb arkadaşlarr. benim uyeliğim olmadığı icin arkadaşımdan yazıyorum. sağolsun şifresini verdi burdan sizinle dertleşmek yardımlaşmak istiyorum.
ben 2 eylul carşamba gunu saat 2 de son sigaramı ictim ve sigara bırakma kararı aldım. ilk gun cok kolaydı. 2. gun ondan daha zordu. 3. gun daha zordu. cumartesi ve pazar butun gun evde olduğum icin resmen krize girdim. ağladım eşime yalvardımm ama beni cok iyi idare etti sağolsun. dun yani 4. gun yine bi kriz geldi eşim de artık sinirlendi git al ic naparsan yap dedi. saat 6 gibi. ben de gittim sigara aldım. ama hemen icmedim. akşam yemekten sonrada icmedim. ama 10 gibi bir tane ictim eşimden gizli. ona aldığımı da soylemedim zaten. şimdi işteyim yanıma 1 tane almıştım yine ictim. şu an yanımda sigara yok evde. ve icinde 18 tane var. sigarayı aldığım an pişman oldum zaten keşke almasaydım dedim. ama alınca da icmeden duramıyorum. heleki akşam yemeğinden sonra resmenn perişan oluyorum. şimdi ictim ya rahatım yine bırakcam die konuşuyorum ama 1 saat sonra 2 saat sonra yine kriz geldiğinde napıcamm.
sigarayı bırakan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi. nikotin bağımlılığıyla başa cıkıyorum bence. sorun psikolojik bağımlılık. gunde 10 tane icerdim. hep o ictiğim anlarda krize gircek gibi oluyorum.
size kısaca sigara ictiğim zamanlardan bahsedeyim.
ilk sigaramı sabah kahvaltıdan sonra 8,30 gibi
2. sigaramı saat 10,30 gibi
3. sigaramı oğle yemeğinden sonra 12,30
4. sigaramı oğleden sonra 2 de
5. sigaramı oğleden sonra 3,5
6. sigaramı akşam yemek yaparken 6,5 gibi
7. sigaramı yemekten sonra 8 gibi
8. sigaramı akşam 9 gibi
9 ve 10. yu da yatana kadar icerdim işte
ozellikle akşam ictiğim sigaraları cok arıyorum.
allan carr ın kitabını okudum videosunu izledim tamam etkili ama 3 gun surdu bende etkisi sonrasında yine bildiğimi okudum.
bırakan arkadaşlar bi el atın gozunuzu seveyim.
sigara icmek istemiyorum ! :(
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- sigara icmek istemiyorum ! :(