Hanımlar merhaba..

Benim miyopum coğu kişinin aksine 16 yaşında ortaya cıktı (genelde 10-12 yaş grubunda ortaya cıkıyormuş) Boyle olduğu icin cok telefon kullanmamdan dolayı hep kendimi suclu hissettim. Annemde babamda sağlam gozleri cunku.

Herneyse doktor sola 1, sağa 0.50 demişti. Solum hep daha kotu gordu. Ama artık 1 numara değil sanırım coktaan gecmiştir

Bu sıralar aynaya baktığımda sol gozumun daha kucuk olduğunu farkettim. Kime gosterdiysem farketmedik bile olabilir yaratılış dediler. Annem kucukken de boyleydi belli değil dedi.Sonra sağa sola bakarken sol gozumu hissetmediğimi farketmedim. Yani sağı daha fazla hissediyorum.Şaşılık kayma vs yok. Dunden beri sağı kapatıp solla geziyorum. Solun yakını mukemmel ama uzak otekinden daha kotu.

Dunden beri moralim bozuk. Annem tembellik olsaydi zamaninda doktor soylerdi diyor. Şimdi biz nerden bilelim doktora git diyebilirsiniz ama randevuyu 22sine verdiler. 3 gun boyunca kendimi yememek icin size soruyorum. Aranizda miyop ve goz tembelliği olan varmı.. Tarif edermisiniz gormenizi?