merhaba bana yardım edin vertigo,meniere,vestiluber norinit
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- merhaba bana yardım edin vertigo,meniere,vestiluber norinit
-
19-09-2022, 10:47:33merhaba arkadaşlar bundan 9 ay once cok şiddetli başdonmesi yaşadım ama ben zehirlendim sandım icitğim meyve suyunun biraz tadı garipti neyse ertesi gun baktım donme gitmiş ama kafamda kocaman sersemlik bana kulka burun boğazdan olacağını soylediler gittim muayeneye neyse işitme testleri normal denge testtide ama sadece kalorik testte sağ kulakta %25 zayıflık cıktı bu ne anlama geliyor hala cozemedim doktor bana meniere ilaclari verdi ve direk menieresin dedi ondan sonra sadece bpvv tarzında atak gecirdim başka baş donmesi olmadı tabi bu yaşadığım olay kış aylarında oldu sonra prof dr nebil goksuya gittim ankarada yaşıyorum o bana 2 iğne yazdı gozumun onu acıldı ve bana sen vestilibur norinitsin dedi denge siniri ilhitabı dedi bu arada bende geniz etide var aldırmayı duşunuyorum zamanında estetikte olmuştum ondan kaynaklı bişey olabilirmi halen bazen sersemlik oluyor eskisi kadar değil ama bende panik atak gelişti bu arada kullaklarımda oyle dolgunluk sıkıntı yok ama korku var olabilir mi ilerde diye korku goruş ve onerinizi bekliyorum benimle aynı durumları yaşanyanlar varsa en azından destek oluruz birbirimize sağlıcakla kalın