Dun sabah herkesin yediği poğacalardan yedim biraz.
Sonrada yattım uyuduuummmm.
Nasıl mı uyandım dersiniz ? Oğurerek.. Beni uyandıran kusma isteğimdi yataktan fırladım. Elimle ağzımı kapattım ama elimde, odamın halısıda batmıştı. Banyoya koştum biraz daha istifra ettim temizlendim iceri gectim.
Tam gecti sanırken başladı mı inanılmaz bi mide bulantısı. Kus allah kus..
Ama kalkıp banyoya gidecek mecalim kalmamıştı. Dunya kadar poşet tukettim bende.
En sonunda dayanamadım oğlen 12 civarı başlayan bu şey akşam 5-6 civarı delicesine şiddetlendi. Bunca saat icinde 15 20 dakika kestirip kusma isteğiyle uyanıyodum derken bu boyle olmayacak dedim.
Artık midemde cıkaracak bi şey kalmamıştı. Israrla oğuruyordum. Ve oğurup oksurdukce omuzlarım ve sırtım deli gibi yanıyordu.
Kıpırdamaya halim yoktu. Parmağımı kaldıracak guc bulamıyordum kendimde. Evde yalnızken bu durumla başa cıkamayacağımı anlayıp aradım bizimkileri. Geldiler.. Annem zaten cok evhamlıdır.
Nane limon ictim. Bana mısın demedi. Sodalı ayran yaptım. Yarısını ictiğim gibi yine cıkardım.. İşte sodalı ayrandan sonra cıkarışım son cıkarışım oldu. Fakat hala tuvaletten cıkamıyordum. Cırcır olmuştum ve artık o tuvalete oturup kalkmaya bile mecalim yoktu. Muz yemeye calıştım. Bi kısmını yedim. Lakin pek bi işe yaramadı. Gidiş surelerimi azalttı ama gittiğim zamanlarda cırcırdım.
Oyle boyle değil, cıkınca elimi zorla yıkıyorum. Oyle bi yorgunluk oyle bi halsizlik..
Sonuc olarak midem şuan bulanmıyor ama cok iyi değil. Hassas oldukca, hissedebiliyorum.
Hala cırcırım hala deli gibi yorgun ve halsizim. Uyuya kalmışım bir kac saat. Uyumadan once dehşet başım ağrıyordu.
Sonuc olarak kimseye dokunmaya bu poğacalar beni bu hale getirdi. Acaba diyorum ki ustum acık uyudum uşuttum mu yoksa poğacalar bi bana mı dokundu. Yada ikisinin birleşimi mi beni bu hale getiren ?
Ayrıca hastaneyede gitmedim. Oyle bi şans ki bendekide, dun sabah araba servise verildi. Bugun oğleden sonra idareten bi araba temin edecekler..
Bir kac gun sadece corba icmeyi planlıyorum. Yine boyle sodalı ayran nane limon falan..
Bugun cektiğim o cileden sonra cok dikkat edeceğim kendime.
Ama yinede acaba tam olarak sorun neydi merak ediyorum.
Baya da bi uzun oldu ama kusura bakmayın artık kızlar.
Sizce ne yapmalıyım ? Nasıl toparlarım kendimi ?
Zehirlendim mi yoksa midemi mi uşuttum ?!
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zehirlendim mi yoksa midemi mi uşuttum ?!