Helicobakter pylori ve 3lu paket tedavisi
Sağlık0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Helicobakter pylori ve 3lu paket tedavisi
-
19-09-2022, 10:23:06merhaba...2aydır midemden cok cekiyorum bulantı ,yanma,şişkinlik,affedersiniz geğirme isteği falan var doktora gitmiştim doktor once bu bakteriden şuphelendi test yapıldı negatif cıktı sonra 1 aylık bir başka tedavi uygulandı ama şikayetlerim gecmedi .bugun tekrar kontrole gittim gecmediyse kesin bu bakteri vardır sonuclarda negatif cıksa bile gorunmemiştir dedi :44:neyse bu bakterinin malum ilacı olan 14 gunluk paketi yazdı(h....ak) ama bu donem sana cin işkencesi gibi gelicek etkileri bayağı ağır ,ağzında kotu bi tat falan olucak dedi oyle deyince biraz korktum ama olsun 14 gun boyunca o tat olsa ne olur sonunda gecicek dedim rahatlattım kendimi sonra eczaneye gittim ordaki kız daha beter şeyler soyledi yok carpıntı,baş donmesi,bulantı ,kusma yapar Allah yardımcın olsun falan dedi zaten benim ic kulak rahatsızlığım var 2 yıldır baş donemsi cekiyorum baş donemsi deyince iyice panik oldum eve gelince internnettten baktım acillik oldum bunu kullanınca diyenler olmuş resmen korktum ,yarın kullanmaya başlıycam ama nasıl yaparım nasıl başlarım bilmiyorum var mı bunu kullanan gercekten bu kadar ağır bir tedavi mi?