arkadaşlarım bana yardım edin lutfen.
babamın yeni şeker hastası olduğunu oğrendik tesaduf eseri ama şuana kadar hic bir belirti falan hisetmemişti.(aşırı su icme,acıktığında titreme gibi) ama meğer varmış.hemde cok yuksek.
neyse yaşadığımız yerin en iyi doktoruna goturduk.tahliler yapıldı baştan sona.tip diabet2 cıktı.
doktor ilac yazdı falan.1 hafta oldu.
2 gun once tokluk şekerini olctuk ki hic birşeyde yememişti o gun.300 cıktı.
ilaclar sekeri normal etmek yerine hic bir etki etmiyor.doktor sekerin duşmediğini gorunce başka bir ilac verdi.bugun yine olctuk yine aynı.
babam da duşmediğini gorunce fazla sinirleniyor ki zaten cok sinirli bir yapıya sahip.
şimdi benim sorum şu.
şeker ilacları alınan gunden etki etmeye başlar mı yoksa hemen mucize beklemeyelim mi?
babama her defasında fazla gerginsin,sinirlisin o yuzden şekerin duşmuyor diyoruz ama elinde değil.en ufak şeye bile sinirleniyor.mesela doktor zayıflamasını soyledi.o gun bugundur zayıflıyor,hicbirşey yemiyor.yuruyuş yapıyor ki zayıfladı da bir kac kilo ama sonuc husran cıktığında bugun gitti şeker hastalarına ne yasaksa hepsini yedi.ilaclar bile bu sekeri duşurmuyorsa ben niye kendime aclık vereyim ki diyor.
şaşırdık kaldık.boyle olanınız var mı?eğer ilaclar bile etki etmiyorsa başka ne yapabiliriz.?
Şeker Hastalığı Yardım
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Şeker Hastalığı Yardım