Selam bayanlar gecen sene eylulde hastaneye yatmştm . Akciğer embolisi olmştum . Sağ bacağımdaki kan pıhtısı akciğerime attı . Olumden donduum yoğun bakımda yattım . Ama şimdi iyileştim sadece gunde bir tane corasprin kullanıyorum . Ama bi sorun var ki hastalığımdan sonra ortaya cıkan ve artık son zamanlarda ortaya cıkan goğus batmaalarım . bi anlık geliyo 1 2 saniyede yada 1 dakikada geciyor . nefes alınca daha da hissediyorum . ic hastalıklarına gittim kalbime baktılar sorun cıkmadı . Ozele gittim kalbimde ordada sorun cıkmadı . Goğus polikliniğine yolladılar gittim aralıktan once randevu veremeyiz dedi ege universitesi hstanesi bende adama o zamana olurum deyip almadım tam eve gidecektim yine batmalar başlaynca hastanedeyken acile girdim . Orda kandaki oksijene hemoglobine falan baktılar goğus filmi cektiler ekg cektiler damar yolu acıp kan alıp baktılar bişey cıkmadı . Neden olabilir bu batmalar dedik birşey soylemediler doğru ddurust . Şimdi yine başka hastahaneden randevu aldım goğsten .. Bıktım artık .. Doktorlarda doğru durust bakmıyorlar ..
Bu batma neden olabilir neden .. Bi anlasamm .. Bilen anlayan var mı ? Soğuk algınlığı vs. gibi bişey dğeil bu 1 yıldır devam ediyor ..
Goğusde batma ...
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Goğusde batma ...