Merhabalar ben oğretmenim yaşım 25 kısmen sevdiğim işi yapıyorum en azından rahat bir iş sosyal biri değilim aslında durum şu ben pireyi deve yapan bir insanım psikoloğa gittim ilac tedavisine başladım vs ama işe yaramadı bi iyiyim bi kotu ve bunun cozumu ilac değil ben cildimi beğenmiyorum maalesef evet işin komiği ergenlik geride kalmışken niye bunları yaşıyorum bende bilmiyorum ustelik ergenliğimi rahat gecirmişken, kolalar cipsler cikolatalar tatlılar yerdim ona rağmen alnımda cıkan bir kac sivilce olurdu şimdi ise hicbirini yapmadığım halde cıkıyor evet cok değil halime cok şukur ama kızaran bir yuzum var bu yuzden cok dikkat cektiğimi duşunuyorum bu olay ruyalarıma kadar giriyor eğer beğenirsem o gun cok Mutlu oluyorum sinema p bu şu geziyorum aksi olursa iş bitince kendimi eve kapatıyorum etrafıma bakıyorum aslında idol olarak aldığım insanların bile yuzu mukemmel değil ama bu benim takıntım oldu hayattan koptum Mutlu olamıyorum aklımdan duşunceler gitmiyor beterin beteri var halime cok şukur ama beynimden duşunceleri kovamıyorum herhangi bir konuya benim gibi takılıp kalanlar beni iyi anlar? Bana oneride bulunur Musunuz? (Not: cildiye ye gittim beyaz pembe bir tenin var kabullen Dedi bu ara cıkan sivilceler icin yeniden gidicem bu yuzden bakış acımı Nasıl değiştirebilirim bunun cvbını merak ediyorum ve istiyorum mumkunse)