Merhaba
Oncelikle şunu soyleyeyim 6 yıldır sigara tiryakisiyim.
Bunu yazmak bile oyle iğrenc ki gel gelelim cok istememe rağmen bırakamadım. Sigarayı icerken aldığım keyif bırakmamı gerektiren butun nedenlerin uzerini ortuyor. Sağlık, para, kokusu vs. aldığım keyifin onune gecemiyor hic biri. Aslında aldığım keyif gecici, bıraktığı hasarlar kalıcı olsa da...
Daha once bir cok kez bırakmayı denedim. Coğu deneyişimde ilk gunde tokezledim. En fazla da 2 gun durabildim.
Azaltarak mı bıraksam?
Ne gerek var bırakmaya?
Neden kendimi mutsuz edeyim?
Param var ki alıyorum
Gibi pek cok bahaneler uretip bırakmaktan vazgectim ve tekrar başladım. 24 yaşındayım ne kadar erken bırakırsam o kadar iyi evet biliyorum ama bugune kadar başaramadım. Bunun iradeyle alakası varsa bile iradesiz olduğumu duşunup pes etmek istemiyorum. İstemekse sonuna kadar bırakmak istiyorum. Ama bıraktığımda beynim tekrar başlamam icin bahaneler uretiyor. Psikolojik mi bilmiyorum ama ozellikle kulaklarım, başım, kollarım karıncalanıyor ve uyuşuyor. Gerildiğimi hissediyorum.
Yardımcı hicbir urun madde kullanmadım duşunmuyorum da cunku coğunun pazarlama maksatlı olduğunu duşunuyorum. Kendi irademle yapmak istiyorum. Bana destek olursanız cok mutlu olurum. Vereceğiniz tavsiye ve destek beni daha da hırslandırır.
Şimdiden tum bırakmak isteyenlere kolay gelsin
Bu kadar zor olmamalı
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Bu kadar zor olmamalı