Kulak Ameliyatı
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Kulak Ameliyatı
-
19-09-2022, 09:37:56Konuyu nerde acacağımı bilemedim kusura bakmayın ama korkudan ve duşunmekten uyuyamaz hale geldim son bir kac aydır iki kulağımda da az işitme problemi vardı doktora gittim buşonex diye bir damla verdi kiri yumusatması icin bir dahaki gidişimde de bakıp duruma gore temizleyecekti ama tatil falan derken ben ihmal ettim kullanmadım daha sonra bir kulağımda tıkanıklık devam etti ama artık alıştığımdan cok az rahatsız olmaya başlamıstım bir gun yine aşırı ağrımaya ve işitme problemine sebep olunca tekrar hastaneye gittim ve aynı damlayı yazdilar dun ilk kullanışımda iki kulağım birden tıkandı ve sol kulağım cok ağrımaya başladı doktora gittim sağı temizledikten sonra solla baya bir uğraştı ve icinde boncuk olduğunu soyledi endoskopiyle bana da gosterdi inanamadım kucuklukten olabilirmiş baya bir uğraştı şu vakumlu cihazla ama canım cok yandı iki ilac verdi bunlar yumusatırsa beş gun sonra alırız ama olmazsa seni uyutucaz yoksa canın cok yanar dedi ben icinde şu ucu cıkan kulaklıklardan da olabilceğini duşunuyorum cunku bir ara cok kullandım nasıl girdiğini fark etmedim bilmiyorum baya ortası delikli oval bir boncuğa benziyo ama kulaklıksa iyice iceri girmiş demek o goruntude olması icin ben anesteziden acayip korkuyorum sonda takılmasıymış anestezi komplikasyonuymuş vs bilgisi olanlar lutfen yardımcı olsun beş gun sonra el mahkum gidicem oraya