17 yıl 1 ile 1.5 paket arası değişen gebelik ve emzirme donemi icmediğim champex ile 20 gun kadar bıraktığımı duşunduğum sigarayi 49 gun olmuş icmiyorum.Nasıl mi? Burayı okudum usenmedim baştan sona her topigi her gece okudum 1 ay boyunca sigarayı her icmemde seni sevmiyorum istemiyorum nefret ediyorum dedim.sonra 30 ekim gunu uyandım duş aldım tertemiz missss bitti dedim.canım istemiyordu zaten kahvaltı yaptım durtu geldi actım siteyi okudum okudum baktım bitmiş istek sakız aldım ciğnemek iyi geldi her kriz de Parfum sıktım OH missss evi temizledim guzel bir yemek yaptım aksam oldu tabı istiyor canım taktik aynı parfum sık dış fırcalama bide bitki cayı yada sakız boyle boyle 4 gun gecti eşim icen biri farketmedi icmediğimi 4.gun sonunda soyledim şaşırdı tabi sonra baktım oda balkonda iciyor gidiyor ağzını falan yıkıyor parfum sıkıyor beni rahatsız etmemek amacı. Tabi buarada hersey mi lezzetli hersey mi guzel kokar arkadaş missss 5 kg aldım. Umrumda mi hayır burdan bir diyet listesi bulur yaparım seviyorum ya burayı .ve inanın artık aklıma dahi gelmiyor icmek.bu is ilac falan değil beyin de bitiyor herkese sağlıklı guzel gunler diliyorum.