Neyim olabilir?
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Neyim olabilir?
-
19-09-2022, 09:34:19Bundan yaklaşık 6 ay once beyin ve sinir hastalıkları na bel ağrısı şikayeti ile gitmiştim benden emar istedi ve daha sonra başımın cok ağrıdığını acaba Belim deki ağrılarda Bu sebeple olabilirmi diye duşundum cunku annemi beynindeki tumor yuzunden kaybettim onun da ağrıları hastalığının ilk başlangıcında beline vuruyordu ve ayakları uyuşuyordu doktora annemi Bu yuzden kaybettiğimi Benim de bir sorun olabileceğinden korktuğumu soyledim Doktor bir şey yok psikolojik dedi ve yolladı şu an ağrılarım daha da sıklaştı başımın Tepesinde Bir zonklama var Bazen dayanılmayacak derecede oluyor birden gozum kararıyor mide bulantısı unutkanlık başladı bazen cocuklarımın adını unutuyorum denge kaybı ve hareketlerimde kontrolsuzluk başladı yani elimde tuttuğum Cay bardağını Ortada bir şey yokken ters cevirdim ve elimi duzelttim cayı uzerime doktum Gecen hafta tekrar norolojiye gittim sıkıntılarımı anlattım ve o da emar cektirmemi soyledi emar cektirdim Yarın sonuclarını gostereceğim ama cok sabırsızım Cok korkuyorum ayrıca 6 ay once Doktor emar istediğinde cektirmedim şu an cok Sabırsızım Lutfen bana yardımcı olun acaba Ciddi bir şey var mıdır Ayrıca cok stresli en ufak bir şeyi kafaya takan Surekli kendi kafamda mahkeme kuran bir insanım Lutfen yardımcı olun emar cd sini bilgisayara taktım ama hicbir şey anlamadım Yarın ne olacak merak ediyorum şimdiden hepinize teşekkur ediyorum