Herkese selam bayanlar ,
Kk nın eskilerindenim tanıyanlar hatırlayanlar vardır , bircok faydalı bilgiler edindim sizlerden , benimde faydam dokunsun istedim .
Oncelikle şoyle soyleyeyim bundan 5 yıl kadar once doğum yaptım , ve bana doğumdan hatıra olarak basur kaldı :18:
5 yıldır bu rahatsızlığı bitkisel kurlerle gecirmeye calıştım , dere otu kuru , lahana , patlıcan , bal ve ot karışımları vs , bazen işe yaradı ama tekrar nuksetti.
Doktora da urktuğum icin gidemedim :18: Cektiğim ızrabı hatırlamam yazarken bile tuylerimi diken diken ediyor. Doğumda bile bu kadar acı cekmemiş ve ağlamamıştım
Geleyim size veeceğim şu bilgiye

Basur - fissur catlak sıkıntısı cekenler mutlaka denesinler
İcinizde şuphe olursa doktorunuza danışın kimsenin hakkına girmek istemem.

Benim sıkıntılarıma şahit olan bir komşum bana bir krem 4 lusu tavsiye etti .
Kendisinin bir yakınının aşırı kanamalı basur rahatsızlığı olduğunu , cok iyi bir aile doktorlarının bu 4'luyu tavsiye ettiğini ve gercekten ilk gunlerde etkisini gosterdiğini soyledi .
Sanki denemiş ve memnun kalmış gibi sevincle hemen vakit kaybetmeden gittim aldım

4lumuz şunlar ve nasıl kullanacaksınız ?

MADECASSOL Merhem
TERRAMYCİN pomad
BEPANTHEN krem
TRAVAZOL krem

Bu 4 kreme 25 tl gibi bir para odedim ,

Her gece yatmadan once avucunuza bu 4 luden bir miktar sıkıyorsunuz ve avucunuzda karıştırıyorsunuz , her gece taze taze yapılacak bu karışım , daha sonra anus dışına ve biraz iceriye doğru suruyorsunuz .
6 ay devam ediyorsunuz
İnanın bir kac gunde etkisini gordum ve o kadar dua ediyorumki tavsiye edene kişiye .
Rahatsızlığınızın derecesine gore etki suresi belki farklı olabilir .

Lutfen denerseniz burada paylaşın sizde bir cok kişiye ulaşalım

Not : Doktor eldivenlerinden alıp pamaklarını keserseniz tek kullanımlık hijyenik bir tedavi uygulasınız