Canlarım merhabalar 7 haftalık bir gebeliğim var cok şukur rabbim bu hissi bana yaşattı Ama şoyle de bir sorun var. Bende mitral yetmezlik ve trikuspit yetmezliği var. 2 sene oncesine kadar trikuspit yoktu, fakat bir ameliyat nedeni ile izin almak icin gittiğimde onunda olduğunu oğrenmemle şok olmam bir olsa da cokta umursamamıştım acıkcası ne de olsa o zamanlar evlenip de gebe olacağım gibi hayale kapılmamıştım. Onun uzerine tekrar doktora gittiğimde beni yorumlarıyla ağlatmış fakat asıl kendi doktoruma gittiğim de icimi rahatlatmış şuanlık bir sıkıntı olmadığını soylemişti. Evet koyulan tanı devam ediyor fakat beni kotu etkileyecek durumda değildi henuz. Gebeliğimi oğrendiğim andan itibaren normal doğumda kararlıyım, dayanamadığım noktada epidural normal doğumu tercih etmek istiyorum. İlk muayenede Kadın Doğum doktorumun 8. ayda doğuma Kalp Cerrahımın vereceği karara gore doğum yapabileceğimi soyledi. Eee bu durumda biz ne yapalım diyorsunuz değil mi ?
Daha once bu gibi bir rahatsızlıkla yaşadığınız doğum tecrubesi/tecrubeleri nelerdir ? Nasıl yaptınız ? Kolay oldu mu ? Doğumdan sonra sizlere bir mudahale gerekti mi ?