slm kızlar..
benim derdim şu.eşim gece uykusundan nefes alamayarak uyanıyor nefesini cekiyor cok değişik ses cıkartıyor ve nefes alamıyor...bu gecen gun gunduz uyurken olmuş ilk defa ben yoktum işteydim aynen boyle 3-4 dk surmuş sonra nefesi normale donuyor ...sonra biz gogus hastahanesine gittik film cekildi kan tahlili yapıldı hepsi tertemiz cıktı.alkisalkisalkis
ve dun gece yine oldu saat 3 de onun sesine uyandım.nefes alamıyordu koştu hemen banyoya kafasını soğuk suya soktu ama yine alamadı ben zaten kendimi kaybetmiş gibi titremeye başladım.mafoldumben.oksururken fln nefesi normale dondu ama yuzu dudakları bembeyaz oldu..ona sarıldım ağlamaya başladım bende onu ilk defa oyle goruyorum...mafoldumben:2: eşim 26 yaşında ve sigarada kullanmaz.
Şimdi internette araştırdım uyku apnesi diye bir hastalık var onun beliktileri var sanırım bu gece uykuda olumlere kadar gden bi hastalıkmış cok korktum acaba kulak burun boğaza mı gitsek yada bi uyku kliniğine mi gitsek bilemedim bana fikir verirmisiniz...cok korktum
Yardım!! eşim gece nefes alamayarak uyanıyor ve 2-3 dk suruyor bilgisi olan var mı ?
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Yardım!! eşim gece nefes alamayarak uyanıyor ve 2-3 dk suruyor bilgisi olan var mı ?