Oncelikle merhaba. Benim kucuklukten beri duruş bozukluğum var. (Kifoz) Omuzlarım hep duşuk. Bu durum beni cok mutsuz ediyor. Cunku hem gorunuş olarak hemde verdiği ağrılar dolayısıyla kendimi kotu hissediyordum. Gecen sene spor salonuna gittim duzenli olarak ve omuz bolgem hayatımda hic sahip olmadığım kadar estetik duruyordu ve ağrılarım gecmişti. Surekli spor yağtığımdan olsa gerek guzel bir duruşa sahip oldum ama cok kısa surdu. Bu sene sınava calışıyorum ve gunde 8-9 saat masa başındayım. Ustune birde boyun duzleşmesi eklendi. Doktor bir kac hareket verdi ama işe yaramıyor biraz ağrısı geciyor ama beni dahada Rahatsız eden goruntusu. Omuzlarım iyice duştu boyun mesafem kısaldı. Lutfen sporla ilgilenen veya bu sıkıntıyı ceken arkadaşlar fikirleriniz ve deneyimleriniz benim icin cok onemli. Yarın başka bir doktora gideceğim. Ama yinede bu dertten muzdarip arkadaşların ve sporla ilgilenenlerin fikirlerine ihtiyacım var. Ne yapmam gerekiyor? Dik durmak istiyorum. Lutfen tecrubelerinizi paylaşın. Şimdiden teşşekkur ederim.