merhaba arkadaşlar yaklaşık 20 yıldır cocukluğumdan beri bu hastalıkla beraberim ve kullanmadığım ilac kalmadı diyebilirim ve bi sure once ilac kullanmayı tamamen bıraktım ilk once sac diplerimde olan yaralar kaşlarıma ve yuzume yayılmaya başladı tesaduf eseri gittiğim bir yerden aldığım bir sabunu kullandım ve duzenliği kullandığımda ozellikle ben yuzume kullandım egzamamı azalttı ve kontrol altında tutmaya yaradı (ki bunu kac ceşit ve marka doğal zeytinyağlı sabun kullanan deneyen biri olarak soyluyorum) sizinde bildiğiniz gibi bu hastalığın tedavisi yok ve tamamen gecse bile zamanla tekrar cıkıyor onemli olan onu kontrol altında tutabilmektir..
kullandığım sabuna burdan bakabilirsiniz;
ben birkac yıl once almıştım bursa iznikten ama istanbulda oturduğumdan burda bulamadım ve ambalajı değiştiği icin internetten uzun araştırmalar sonucu tekrar buldum şuan yukarıda yazdığım link guncel olanıdır ve bende kullanmaktayım.
NOT: sacınıza saf sızma zeytinyağı surup en az 4-5 saat bekletip yıkarsanız arada bu da egzamaya iyi gelmektedir.Doktorumun tavsiyesiyle yıllardır zeytinyağı suruyorum ve fazydasını gordum.
egzamaya (seboreik dermatit) iyi gelen doğal yontem
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- egzamaya (seboreik dermatit) iyi gelen doğal yontem