kızlar 5 gun once septum deviasyon ve burun eti yakılması operasyonu gecirdim. Ameliyatım cok sacma idi. devlet hastanesinde oldum. ameliyatımı doktorum değil asistan gercekleştirdi. ameliyattan once bana burnumda sola doğru eğilme olduğu orasının duzeltileceği soylendi. ve aşırı derecede alerjim varmış. asistan doktor sedyede iken bana ameliyat olacaksın ama garanti veremeyiz sana alerjin var burnun tıkalı kalıcak dedi.

ameliyat esnasında derin uykulu lokal anastezi uygulandı. bir kısımda uyumuşum bilmiyorum ama uyandığımda burnumun sağ tarafında kemik kırılıyordu ve sağ tarafta kanat kısmındaki kaburga gibi kemikler varya orayı dışarı doğru bastırdı ve bildiğiniz kırc diye kemik sesi cıktı.

şimdi 5 gun gecti tamponşlar cıkalı 2 gun oldu ama ben hala rahat nefes alamıyorum. burnum hala tıkalı. işin ilginc olanı bana sol tarafın tıkalı demişlerdi. şimdi ise sağ tarafım tıkalı hic calışmıyor. ve bugun dayanamayıp parmağımla burun icimi kontrol ettim. sol tarafım gercekten acılmıştı parmağım birşeye değmedi ama sağ tarafta burunun dış kısmında cokukluk var. parmağım oraya değdi ve fena sızladı. o bastırdığı yer hic basılmuş gibi değil. ve oradaki cokukluk (bildiğiniz kemik cokukluğu) dışarıdan bile belli oluyor.

carşamba gunu kontrolum var. ameliyatım başarısız mı oldu? sizce normal mi? ameliyattan sonra bana bakan bile olmadı kontrol edilmedim bilmiyorum.