Arkadaşlar,
Kilolarım ile başım dertte, tup mide ameliyatı olmak istiyorum. Uzun suredir araştırma yapıyorum. Devlet Hastanelerinde bu iş cok uzun sureye yayılıyor ya da bıcak parası vermeniz gerekiyor. işin doğrusu bu bana doğru gelmiyor cunku bizim vergilerimizle ile yapılan hastanelerde bizim paramız ile alınan ilac ve malzemeler ile bizim vergilerimizle maaş alan doktora para vererek durumu olmayan insanların sıralarından edip hakkına girmek istemiyorum. ayrıca adamlar aldığı paranın ne bir vergisini oduyor ne de vatana millete bir katkı sağlıyor direk cebine ve doğrusu devlet hastanesi koşulları nedeniyle de korkuyorum. hem hijyen acısından hem de sağlık personeli acısından. Aslında para vereceğim doktorun ameliyatıma gideceğinden bile emin olamıyorum kendi param ile kobay olarak kullanılmaktan daga cok korkuyorum. Lux hastaneler butcemi cok aşıyor aslında bu fikre Pendik şifa hastanesinde kapıldım orada arkadaşlarımın tavsiyesi ile burun estetiği ameliyatı oldum cok memnunum. Şimdi orada Obezite tup mide ameliyatı olmak istiyorum ancak Dr.ozden avcı ya ameliyat olan var mı? Ya internetten cok araştırdım ancak ben donup dolaşıp dr.ozden beye cıkıyorum lutfen deneyimi olan varsa benimle paylaşır mı?