Arkadaslar gorumce bir senedir losemi tanısı kondu kendisi 24 yaşında boyunda lenf bezlerinde kitleler vardı ve ciğer ve safra kesesi rahim de de goruldu kan değerleri baya kotuydu kontrol altına alındı tedavisi başlamadan once kendi araştırıp bi meyve buldu iyi geldiğini soyledi hani cok inanmadım tamam iyi gelebilir ama hastalığı kan değerlerini tamamen iyileştircek diye inanmadım iki aydır kullanıyor doktora iki defa kontrole gitti ve kan değerleri duzeldi hatta doktor şaşırıp sen ne yaptın da iki ay da bu hale geldi demiş sağlıklı bir insanın kan değerleri seviye sine gelmiş bir cocuğu var ve cok mutlu kurtulduğuna ve 3.5 cm lik kitleler 1.5 cm olmuş valla arkadaşlar inanıp inanmamak size kalmış ama tahlilleri raporlar ı var gittiği hastane ben gormesem inanmaz dim hatta doktoru demiş ki tıp ta biz herseyi acıklayamıyoruz ilac sektoru icin bu dongu icin kendi de almış bir kilo kullanmak icin)))) ve bende siparis ettim kendime gelelim ne olduğuna ismi goji berry Himalaya dağlarında yetişen i makbul olan yani başka yerlerde de yetiştiriliyo ama orjinal değil ne bilim paylaşmak istedim belki care arayan vardır allah dert vermesin kotu hastalık vermesin zor . . . . arkadaşlar almak isteyen olursa yonlendirrm kendim de aldım