Ne yapmam gerek hic bilmiyorum. Lutfen yardımcı olun :( :(
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Ne yapmam gerek hic bilmiyorum. Lutfen yardımcı olun :( :(
-
19-09-2022, 07:30:16Merhaba arkadaşlar.. 19 yaşındayım 40 Gunlukken kuzenimin duşermesi sonucu her 2 gozumde de ice doğru şaşılık oluşmuş. 7 yaşına kadar hic bir tedavi uygulanmadı doktorum direk ameliyat yaptı. İce doğru olan şaşılığım duzeldi fakat şimdi de yukarı doğru kaymam mevcut. Kendi doktoruma gittiğim de benimle de kıvırcık diye dalga geciyorlardı aldırma dedi başka bir doktora gittim ozelde kucuk bir kayma olduğunu ameliyat olursam duzeleceğini soyleyip kendi doktoruma yonlendirdi tekrar kendi doktoruma gittim Şubat ayında kontrol yaptı durumdan cok mu rahatsızsın dedi evet dedim Nisanda gel yapalım dedi sevindim acıkcası duzelecekti sonucta neyse Nisanda gittik tekrar kontrol yaptı şimdi yapacak bir şey yok Ramazandan 1 hafta once gelin dedi carşamba gunu gittik yapacak bir şey yok 3 ay sonra gelin dedi surekli bu şekilde oyalıyor kesin bir şey demiyor. Nisan ayında ameliyatıma giren asistan doktorun şaşılık alanında uzmanlığı olduğunu oğrendim ve ona gittik şimdilik ameliyatı onermediğini soyledi aynı zamanda goz tembelliği goz kapağı duşukluğu ve kirpik diplerinde iltihap olduğunu soyleyip ilac yazdı 3 ay sonra gelin dedi yine yetinmedim bu sabah farklı bir devlet hastanesine gittim gittiğim doktor ameliyatlık bir durum olmadığını duzelmiş duzeleceği kadar bundan daha iyisi olamaz dedi. Bu kayma benim hayatımı ciddi anlamda etkiliyor insanların yuzune bakamıyorum iletişim kuramıyorum bi ortama girmek istemiyorum ne yapmam lazım bilmiyorum lutfen bi akıl verin ihtiyacım var :'(