Panik anım, sol koluma yara bandı, para varmı, rap uğrana yaralandın, kara bahtım gosteriyor bana tahtı, zar atardım kulağımda yeni şarkı, durum bunu mu gerektirdi oylemdir sefil kaderi madar edecekse ibsilim ya getir benim bunu yazmam gibi herkesin gorevi herkesin yoneten adam herkesi gorelim hadi benim burda ne işim var sorgusu varmı lafa duyarlı salata suratlı martı bak onumde yureğin var karnın acmı kafa kurarmı kuru kafalar doyarma yaşadığın badireler yureğine paydı bak bugun yine mi ciğerine sardın kafanı kaldır, yaşama saldır, başarama yada başarama yine varsın.
Sana bunu yazmam gerek, bebek
Sana bunu yapmam gerek, evet
Benim hemen uslanmam gerek, evet
Buda sana bunu yapmam gerek, evet.
Fuat;
Olunce uslanan adamlardan karma takım kurduk kalanlarla rape adeleti veren mıslarlar cıkar 30 kalibrelik sakaklardan.
93'te berlin'de gordum guneşi geri adım atmadım ustunden gectim leşin para peşin iş kesin yol acın kes sesi diş biledim 88'den beri en hızlı saran ustad kefene roynt gibi sarar bedeni hadi gel kelebeğim ac yureğini kozmoz verdi fuat'a mujdeyi sonuna kadar yanında yureyeceğim havan topunun adeleti gibi gelir 3 tonluk g fuat dakikada 6 bin devir değişti geniş bakar kapitalis ırakta petrol bitsin anca geri cekilir. Senin sonun mayk cek gibi caresizlik icinde ağlar seyir cin carpmısa doner yee p*st pesimist coker heroin cakan avraadı gibi anamın 21. olum gunu geldi ve geciyor raple gordu gozum senin
ozun diss pazarlayıp satar ben karadenizim gemin batar.
Biz buralıyız verdemli caaya sen nerelisin hennim hayy vennubu yanla buyudun mu laynn sana text kaptanı fuat fırk ataynn sansar salvo istanbul city yavv kaldır elleri havayavv kanka ben unuttum kacıncı round pansca ---- get big down
Sadat X;
------------------------(ingilizce oldugu icin yazmamışlar herhalde

Video Linki: http://www.youtube.com/watch?v=ou21bb_yhAo
Sansarım Yine Yapmış Yaw