Bu sabah saat 4 suları felaket bir acıyla uyandım ve bozulmuş kopcanın omurgama tamamen girdiğini gordum. Tarifi anlatılmaz bir acıydı. Eşim de uyandı benimle beraber ve saplanmış kopcayı cıkarmak icin tam yarım saat uğraştık. Cıkardıktan sonra cok kanadı. Saf eşim mikrobu kırılsın diye yarama kolonya bastı. Abartısız ağlayacaktım bebek gibi. Eşim doktora gotureceğini soyledi ama ben korkudan istemedim. Şu an yaram cok kotuleşti. Sırtustu yatmam imkansızlaştı. Doğru duzgun ust bile giyemiyorum. Zaten tum gun sudyen takamadım. Yarama hicbir şey değdiremiyorum cok acıyor. Yaramın etrafı sertleşmiş ve ortası delik gibi gozukuyor. Sert yerlerden yeşil şeyler akıyor ve sık sık da kanıyor. Saat başı ise yaklaşık yarım saat suren yanma nobetleri yaşıyorum. Hayatımda ben bu kadar acı cekmedim. En kotusuyse eşim bu gelişmelerden habersiz. Ona soylemeye korkuyorum. Doktor sırtıma ne yapacak bilmiyorum. Bir kez daha kolonya tarzı şeyler basılırsa bu sefer dayanamam. (( Pansuman dışında başka şeyler yapacaksa ne yapabilir sizce ne yapmalıyım??