Evet arkadaşlar bir konum vardı kaşınıyorum cıldırıcam diye şimdi uzun uzun yazayım neler yaptım
İlk olarak dermotolag a gittim hic bir test yapılmadan nemlendirici krem ve bir alerji hapı verdiler gonderdiler (kesinlikle derimle alakalı olmadığını biliyordum) neyse ilacı icince kaşınmıyorum icmessem oteki gun kaşınmalar artarak devam ediyordu.
Bende alerji kısmına gittim kan kaka testi verdim alerji ilaci ictiğimden kolumda yapılan test cıkmadı cumaya randevu verdiler (bugun) işte gittim ama 2 gundur kriz şeklinde kaşınıyordum hatta dun ellerim vucudum titremeye başladı kaşınmaktan dedim bayılıyorum heralde
Neyse gıda testi yapıldı ama sağlıklı sonuc alınamadı kalemle cizdiği yerler bile şişti cunku artık vucudum herşeye reaksiyon veriyormuş duşunun halimi hic bir yerime dokunmadan yaşamaya calışıyordum yoksa kriz şeklinde kaşınma
Evet sonuclar d vitamini ve folik asit eksikliği ve TSH yuksekliği (b12 sınırda dedi) sonucları eklicem bakıp bilgi vermek isteyenleri bekliyorum dr endokrine yonlendirdi bakalım 5 ekimde gidicem ama tabi alerji hapınıda kullanıcam ozamana kadar cunku bu şekilde yaşamak mumkun değil
Merak eden arkadaşlar icin actım ozellikle konumu thanks beybiler
@Laale apranxx
Tahlil sonucları (alerji icin gittim endokrine yonlendirildim)
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tahlil sonucları (alerji icin gittim endokrine yonlendirildim)