Mide balonu operasyonu
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Mide balonu operasyonu
-
19-09-2022, 06:39:35100 kilıdan 82 ye duştum ama artık gucum kalmadı ve yardım almak istiyorum .1 aydır mide balonu operasyonunu araştırıyorum. Mide balonu icin uygunum kilo miktarından ve sabırla diyet uygulama isteğimden. Ve fiyat olarak guvenilirlik olarak istanbulda bir hekime mide balonu taktırmaya karar vermek uzereyim. (14 doktoru aradık yada goruştuk )Başka bir dr bana ben ithal balon takıyorum ve mide bulantısı olmuyor. Olsada cok cok az oluyor en kalitelisini kullanıyorum oğurme kusma birkac kez yaşıyorsunuz boylece dedi.Taktığım balonda 6 aylık değil 1 yıllık dedi birde aklım fikrim karıştı. Benim karar kıldığım doktorun fiyatı ve guvenirliliğini kanıtlamış ve benim butceme en yakın fiyatı veren doktor. Acaba yerli balon mu ithal balon mu bu konuda bilgi alamadım doktor yurtdışında. Gercekten yerli balon ve ithal balon farkı cok mu ve bu fark sağlığı bozcak kadar mide bulantısı kuma yapar mı. Bilgisi olan yada mide balonu op. Yaşayanlar bilgisi olanlar lutfen beni aydınlatsın cok korkuyorum birde olum vakalarından dolayı.