Merhaba...
Arkadaşlar buraya yazmak istedim cunku belki bana fikir verecekler vardır. Akıl akıldan ustundur. Konuya geciyorum.
Anneannem 86 yaşında ve 3 ay once kan değerlerinin aniden duşmesi ile ankarada bir hastaneye yatışını yaptılar. İlik kan uretemediği icin surekli kan ve trombosit verdiler.İlik biyopsisi alındı ve o ilik biyopsisi cıkmadan mds teşhisi koyup ilaca başladılar. O ilac iyi gelmedi gecen haftalarda yeniden kan değerleri duştu ve yine aynı hastaneye goturduk. O ilacı deneme amaclı verdiklerini duşunuyorum ve gittigimizde de doktor kan tahlili bile yapmadan umutsuz vaka olarak gorup eve yolladı. Biyopsi sonucları cıktığı halde bize bilgi vermedi. Bir doktora yonlendirdi. O doktor da yanlış numara verdi bize ve hicbir şekilde ulaşamadık. Annem biyopsi sonuclarını aldığında kendimiz okuduk losemi olduğunu... Gecen hafta yeniden Ankaraya goturduk anneannemi ve gunlerce yatak dolu diyerek zoraki oturan anneannemi gurbetlerde beklettiler. Ustune bu ilk goturdugumuz doktor anneme bu hastane otel gorevi gormuyor ,bizim yapabilecegimiz bir sey yok yaşından dolayı kemoterapi alamaz ve ilik nakli olamaz demiş. Anneannemin kan değerleri cok duşuk hayati tehlikesi var. Ne yapacağımızı bilemedik. Memlekete geri donduk. Biz ne yapalım? Nereye gidelim bilemedik .umarım bana fikir verirsiniz.
Onkoloji - Kanser ve Turevleri Beklemek cok zor, fikir verin lutfen...
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Onkoloji - Kanser ve Turevleri Beklemek cok zor, fikir verin lutfen...