Evet arkadaşlar bu dermatit denen illetle 1.5 yıldır mucadele ediyorum.Sac diplerimden muzdaripim.insan icine cıkamaz hale geldim.gitmediğim doktor kullanmadığım ilac, şampuan kalmadı.saclarimdaki dokulme de gecmemişti.param da cope gitti.internetten tavsiye uzerine, eczaneden bir krem aldim bir kere kullandım ama yan etkisi cok diye ikinci gun cesaret edemedim.FAKAT doğal bir yontemle bu iş super sonuc veriyor arkadaşlar ben demedim ve sonuc harika..tavsiyem oncelikle kimyasal butun şampuanlari hayatinizdan cikarin.Benim Kullandığım malzemeler:
1)Zeytin yağı(sızma)
2)%100 kukurtlu sabun(benimki koza diye bir marka)
3)Elma sirkesi( ama KESİNLİKLE doğal
katkısız olacak arkadaşlar şansliyim cunku biz kendimiz yapiyorduk zaten evde sirkeyi ama piyasada da var bulabilirsiniz doğal olması gerekiyor)
UYGULAMA:
YARİM CAY BARDAĞİNDAN DAHA AZ ZEYTİN YAĞİNİ BİRAZCİK OCAKTA ISITIYORSUNUZ.SONRA SAC DERİNİZE MASAJ YAPARAK İYİCE YEDİRİYORSUNUZ.SONRA SAC BONESİ VE HAVLUYLA SARİP 30 YA DA 40 DK BEKLETİYORSUNUZ.SONRA KUKURTLU SABUNLA SACINIZI YIKIYORSUNUZ.BAŞKA HİC BİR SABUN SACINIZI KULLANMAYİN.SADECE KUKURTLU SABUN.SACİNİZİ DURULADİKTAN SONRA DA ŞOYLE 4 BARDAK SUYA YARİM CAY BARDAĞİ SİRKE KOYUN VE BU SİRKELİ SU KARİŞİMİNİ SACİNİZA GUZELCE YEDİRİN DOKUN SAKİN TEKRAR DURULAMAYİN SONRA KURUTUN..Ben
de sonuc mukemmel oldu arkadaşlar.. iyi gunler diliyorum.