1 Ay Boyunca Her Gun Boş Mideye Su İcince Neler Oluyor?
Sağlık0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- 1 Ay Boyunca Her Gun Boş Mideye Su İcince Neler Oluyor?
-
19-09-2022, 05:57:00
Bugun size, aslında uygulaması pek kolay olan, sonuclarıysa test edilip onaylanan nefis bir yontemden soz edeceğiz. Ustelik bu yontem sayesinde cildinizi gencleştirebilecek, mide ağrılarınızın onune gecebilecek hatta kolayca zayıflayabileceksiniz.
Her şey kendini surekli yorgun hisseden ve cildinden memnun olmayan Brightside yazarının, Japon kadınlarının nasıl puruzsuz bir cilde sahip olduklarını merak etmesiyle başlıyor. Yaptığı ufak bir araştırma sonucunda Japonların gelenekleri gereği sabah kalkar kalkmaz ac karnına bol bol su ictiklerini oğreniyor ve kendisi de bu yontemi denemeye karar veriyor.
1 ay boyunca her sabah uyanır uyanmaz su icmeye başlayan Brightside yazarı, bakın bu 1 ayın sonunda kendisinde nasıl değişiklikler olduğunu fark ediyor...
"Daha sağlıklı ve canlı hissetmeye başladım"
"Sabahları su icmeye başladıktan birkac gun sonra, kendimi daha hafif hissetmeye başladım. Vucudumun daha kolay arındığını hissediyordum."
"Metabolizmam gelişti"
"Bu taktik sayesinde diyetim daha cekilebilir bir hale gelmişti. Daha az ac hissediyordum. Her saat acıkıp bir şeyler atıştırma alışkanlığım bitmişti. Daha cok enerjim vardı."
"Kilo vermemde yardımcı oldu"
"Daha az ac hissetmeme ek olarak, sindirimim de guclendi. Daha fazla enerjim olduğu icin daha fazla hareket edebiliyordum."
"Mide sorunlarım bitti"
Ara sıra sinirim sıkıntıları ve asit reflusunden muzdarip olurdum ama bu su icme tekniğine başladığımdan beri bu problemlerden kurtuldum. Artık yemeklerden sonra kendimi rahatsız hissetmiyorum."
"Cildimin gorunuşu guzelleşti"
"Yalan soylemeyeceğim, eskiden insanlar yaşımdan daha olgun gorunduğumu soylerdi. Bu terapiye başladığımdan beri kırışıklıklarım azaldı ve derim daha sağlıklı ve parlak gorunmeye başladı."
"Saclarım cok daha guzel gozukmeye başladı"
"Eskiden saclarım kolayca kırılırdı ve ayda iki kere kestirmek zorunda kalırdım. Bolca su icmem sadece daha cabuk uzamasını sağlamadı, aynı zaman artık daha parlak gorunen saclara sahibim."
"İdrar yolu enfeksiyonlarından kurtuldum"
Bu ac karnına su icme yontemi, tum antibiyotiklerin cozduğunden daha guzel bir bicimde, idrar yolu enfeksiyonu sorunlarımı cozdu. Artık yanma hissi yaşamıyorum."
"Uzun zamandır hasta olmuyorum"
"Bu basit rituel bağışıklık sistemimi guclendirdi. Boş mideye su icmek gibi cok kolay bir yontem bile hastalıklarla ilacsız başa cıkmamı kolaylaştırdı."
Nasıl uygulanır derseniz: Ac karnına su icme yontemi tam olarak nasıl uygulanıyor?
Uyanır uyanmaz, mideniz henuz bomboşken 4 bardak su icin. Eğer 4 bardak zor gelirse, 1 bardak ile başlayıp yavaş yavaş artırın.
Suyunuzu ictikten sonra 45 dakika boyunca hicbir şey yemeden bekleyin ve 45 dakikanın ardından her zamanki gibi istediğinizi yiyip icmeye başlayın.
Gun icindeyse yediğiniz her oğunun ardından 2 saat boyunca hicbir şey yiyip icmeyin.
Tum bunları uyguladığınızda yukarıda okuduğunuz sonucları 10 gun icinde gormeye başlayacaksınız. Eğer şeker ya da hipertansiyon gibi sorunlarınız varsa bu yontemden sonuc almanız 30 gunu bulabilir, asla pes etmeyin.
Kaynak: yemek-com