troid soguk nodul kanser riski
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- troid soguk nodul kanser riski
-
19-09-2022, 05:45:31Merhabalar 17 yaşından beri(aslında cocukluktan buyana diyebilirim)multinoduler guatr hastasiyim doktorum 17 yasindayken ameliyat olabilirsin demişti sintigrafi sonucumda sol lobda soğuk nodul saptandı sonra hamilelikler cocuklar derken 24 yaşına geldim ara ara kontrole gittim tabi kendi doktoruna gidemedim diğer doktorlar 6 tane nodul olduğunu bunlardan zor biyopsi yapılabileceğini şimdilik izlemde olmamı soylediler Bir senedir gitmiyordum Birkac gun once kendi doktoruma gittim (Buarada doktorum bulundugum ilin başhekimi)doktorun bana soylediği ameliyat gerekebilir ama once git ince iğne biyopsisi yaptır ultrason eşliğinde bulundugum ilde yok biyopsi iki saat uzaklıkta buyuk bir ile gitmem gerekiyor tabiki bunu duyunca ben biraz korktum eşim sağolsun hic umursamadi bile ailesinde oyle gereksiz goruyorlar neyse ben benim gibi troid hastalarının ultrason bulguları nasıl onu merak ediyorum yani ultrasonumda kanseri cağrıştıran birşey varmı anlayanlar bir zahmet bir bakıp yorum yaparlarsa cok sevinicem bu arada biyopsiye gideceğim tabikide tabi eşimin paşa gonlu razı olursa