Arkadaşlar, sanırım estetik konusunda iyi sonuclar verdiren yetenekli doktor tavsiyelerine ihtiyac var oldukca Daha bir hafta once hem estetik, hem deviasyon ameliyatı olmuş biri olarak bu kadar kısa bir sure gecmiş olmasına rağmen sonuctan gayet memnunum. Benim ameliyatımı Emre Bey gercekleştirdi ve gerek ameliyat oncesi ikna ve bilgilendirme sureci, gerekse ameliyat sonrası ilgilenişi bakımından cok başarılı bir doktor. Genc yaşına rağmen, 500' u aşkın ameliyat yaptığını soylediğinde bu kadar deneyimli oluşuyla,beni bir hayli şaşırtmıştı. Ayrıca bu kadar genc bir doktorla iletişim kurmak cok daha kolay geldi bana. İnanın, Emre Bey gidip de danıştığımız ilk ve son doktor oldu ve kendisine guvendik ailecek Ameliyat sonrası iyi bir bakımla ( buz kompresi ve bir muddet sonra et koyarak ) ve doktorun verdiği spreylerle kısa zamanda toparlanabiliyor. Ki şu an benim yuzumde ameliyat uzerinden yalnızca bir hafta gecmiş olmasına rağmen ne şiş kaldı ne de morluk. Tabi cildin hassaslığına bağlı olarak sure biraz daha uzayabilir. Ben ayrıca KBB uzmanı bir doktoru tercih etmenin daha doğru olduğunu duşunuyorum, yani burnun fizyolojik yapısını tamamiyle kavramış birine daha cok guvenilebileceğine inanıyorum bu yuzden de Emre Bey cok akla yatkın bir secenekti. Hem nefes alma gucluğu ceken hem de estetik acıdan burnunun kusurundan ciddi rahatsızlık duyan arkadaşlara onerim, korkmak yerine kendine guvenli olmak ve kendinden emin ve başarılı bir doktorla iyi bir sonuc icin hemen harekete gecmek. Cunku; doğru nefes almak ve aynada cekinmeden kendine her acıdan bakabilmek insanın yaşama bakışını bile değiştirebiliyor, daha iyi hissetmesini sağlıyor gercekten. O yuzden şu anda burnum acık olduğu icin, surekli ağzımdan nefes almak zorunda kalmadığım ve aynada burnuma profilden bakmakta hicbir cekince yaşamadığım icin (ki şu an tampon cıktı ve dikişlerimin coğu alındı yalnızca ince bir bandaj var burnumda) cok mutluyum. Bu kadar zaman nasıl boyle durmuşum diye kızıyorum kendime hatta Neyse sanırım cok uzun yazdım, sorularınıza acığım arkadaşlar.
Hoşcakalın.